SALON TOALETAJ SI FRIZERIE CANINA

Coafat

O data spalat, cainele este uscat cu un feon special foarte puternic, pentru indepartarea integrala a apei ( daca nu este uscat bine poate raci, mai ales daca este frig afara, se poate murdari imediat foarte usor, si nici nu se vad rezultatele in caz ca a fost tuns). In caz ca a fost tuns se pot face niste ultime retusuri. In final animalultul arata de nota 10.

trimat/stripping - 199 lei (intervale de max. 45 zile)
stilizare - 30 lei

Taiat unghii

Taierea unghiilor trebuie facuta regulat, mai ales la animalele ce nu fac suficiente exercitii fizice. Taierea unghiilor trebuie efectuata de un specialist, pentru ca unghia are o zona puternic vascularizata, atingerea acestei zone provoaca sangerari abundente si este traumatizanta pentru animal. O data cu taierea unchiilor cainelui se verifica si zona dintre degete, cautand posibilele mizerii sau obiecte mici care pot cauza infectii.

10 lei
gratuit pentru clientii fideli

Curatat urechi

  • Se examineaza canalul auditiv;
  • Se smulge parul din urechi;
  • Se curata eventualele dopuri de ceara;
  • Se indeparteaza mizeria folosind o solutie otica;
  • Daca prezinta afectiuni efectuam tratamentul corespunzator;
  • Tratament blanita.

Pentru un aspect si o textura cat mai placuta, pe blanita se aplica o substanta speciala. Aceasta este echivalentul balsamului pentru oameni, rezultatele fiind clar vizibile.

Curatat urechi otita - 20 Lei
Otita avansata - 40 lei

Improspatarea respiratiei

Se realizeaza cu o solutie pentru combaterea mirosurilor grele ale respiratiei prin substante care contin clorofila naturala, asigurandu-se o buna igiena orala. Solutia nu are gust si miros, in consecinta nu este niciodata respinsa sau refuzata de animale. Este ideala pentru animalele de companie care nu suporta periajul dintilor, fiind eficienta atat pentru caini cat si pentru pisici. Actioneaza si intern la nivelul aparatului digestiv controland mirosul animalului si a repiratiei acestuia.

10 lei

Parfumat

Dupa pieptanare, catelul este aranjat si parfumat, si daca este nevoie se fac ultimele retusuri.

Vidat glande

Vidarea glandelor perianale este o operatiune usoara. Cainele nu resimte durere. Daca nu sunt vidate regulat glandele perianale se pot infecta. Ca si procedura, vidarea glandelor trebuie efectuata in anumite cazuri si trebuie executata astfel incat cainele sa nu simta absolut nici o durere. Pentru buna functionare si excretia naturala a glandelor perianale, va recomandam plimbarea cainelui cel putin o ora pe zi si alimentatia bogata in fibre care va genera o presiune mai mare asupra glandelor perianale in momentul defecarii.

25 lei

Tratament pernute

Se dezinfecteaza si se maseaza pernutele cu o crema speciala care protejaza pernutele cainelui de actiunea nefavorabila a factorilor de mediu: sare, nisip, pietris, gheata si previne uscarea excesiva si craparea pielii pe toata perioada sezonului rece.

Descalcit

Daca blanita este incalcita si nu va descurcati sa o descalciti, noi va vom ajuta rapid, fara a incomoda catelusul.

100 lei/ora